25 mei 2021

Xmasdeco B2B

✔️All-in-One pakketten ✔️Duurzaam ✔️Pre-book Kortingen  ✔️ Betalen op rekening ✔️5 jaar probleemloze garantie

VERSIER ALS EEN PRO MET XMASDECO

Xmasdeco heeft in het afgelopen decennium duizenden huishoudens in kerstsferen mogen brengen! Dankzij onze eigen ontwerp- en productiefaciliteiten zijn wij in staat luxe kerstdecoraties van de beste kwaliteit te leveren, tegen de juiste prijs.

Xmasdeco maakt deel uit van The Xmas Designers – een team van professionele decorateurs voor wie het 24/7, 365 dagen per jaar Kerstmis is! Onze kerstversiering is werkelijk wereldberoemd en is tijdens de feestdagen te bewonderen op o.a. 5th Avenue New York, bij Victoria’s Secret, de Burj al Arab in Dubai, The New World Shanghai Hotel en Hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam, om er maar een paar te noemen!

XMASDECO B2B ALL-IN ONE PAKKETTEN
Onze alles-in-één pakketten zijn uniek, gebruiksvriendelijk en overcompleet(!) – binnen no-time time heb je een spectaculair versierde kerstboom! De exclusieve Xmasdeco kunstboom is er in drie uitvoeringen; De Premium kunstkerstboom, de Luxe boom en de Besneeuwde boom. Al onze bomen zijn brandwerend en worden indien gewenst geleverd met veiligheidscertificaten.

Wij bieden decoratie aan in de volgende kleuren; Sprankelend Zilver, Goud Mokka, Paars Milka, Verfrissend Groen, Warm Bordeaux en Warm Koper. De decoratie bestaat uit hoge kwaliteit kerstballen met authentieke metalen kapjes. Alle luxe ornamenten zijn inclusief stijlvolle haken en worden geleverd in een sterke herbruikbare verpakking die niet alleen veilig kan worden verzonden, maar ook veilig kan worden opgeborgen. De ornamenten bestaan ​​uit een variatie van 4 tot maar liefst 15 cm. diameter doorsnede, in bijpassende tinten voor een echt sprankelende kerst! Voor de finishing kerst-touch zijn alle pakketten inclusief tinsels én kunstsneeuw.

Het is mogelijk om een ​​mix van kleuren te ontvangen, of zelfs ornamenten te produceren in uw eigen merkkleuren als u deze voorkeur in uw bestelling met deadline vóór 1 juli 2021 opgeeft.

Stuur ons gerust een vrijblijvende mail als u geïnteresseerd bent om Xmasdeco-producten in uw winkel te verkopen: business@xmasdeco.com of WhatsApp naar +31 6 38 37 94 63, we delen graag onze B2B online catalogus met u.

GROOTHANDEL – SHOP DISPLAY
Of u nu één winkel heeft die u wilt inrichten, of een hele franchise waar u onze producten wilt verkopen, wij kunnen aan alle behoeften voldoen. Voor de groothandel kunnen we een volledige Shop Display setup bieden en afhankelijk van het bestelvolume kunnen we groothandelsprijzen bespreken. Als u geïnteresseerd bent om Xmasdeco-producten in uw winkel te verkopen, bezoek dan onze speciale Groothandel-pagina of neem contact met ons op via: wholesale@xmasdeco.com

DUURZAAM
Alle decoratie die we aanbieden is gemaakt van gerecycled materiaal en voor elke kunstkerstboom die we verkopen, planten we een echte boom. We beschouwen onze producten als een eenmalige investering, omdat ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dit onderstrepen we met onze 5 jaar probleemloze garantie op werkelijk álles.

PROMOTIONELE ARTIKELEN – MINI MAXI KERSTBOOM
Naast onze uitgebreide collectie van Kerstbomen en kerstdecoratie, bieden we nu de exclusieve mogelijkheid om op een zeer unieke manier promotieartikelen te personaliseren met uw bedrijfslogo / kleuren. Samen met ons ontwerpteam bedachten we het ultieme kerst relatiegeschenk, de MINI MAXI kerstboom; een opvouwbare 2D Xmastree gemaakt van duurzaam hout en 100% personaliseerbaar – de kerstboom die door de brievenbus past! De MINI MAXI kerstboom zal elke werkruimte opvrolijken en glimlachen zijn gegarandeerd 🙂

Bezoek de Xmasdeco MINI MAXI kerstboom pagina voor meer informatie.

BESTELPROCES
Via de website kunt u alle artikelen inclusief de MINI-MAXI boom (voor) bestellen. BONUS: u ontvangt een gratis Tree Topper bij je bestelling als u bij het afrekenen de code: “befirst” gebruikt.
Indien u meer informatie wenst over kerstdecoratie voor uw bedrijf, neem dan contact op met: business@xmasdeco.com
Als u grotere volumes tegen gereduceerde tarieven wilt bestellen, hebben we voor 1 juli 2021 een orderbevestiging nodig. Neem hiervoor contact op met: inquiry@xmasdeco.com. Voor korte vragen of een terugbelverzoek zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatsApp: +31 6 38 37 94 63

AFLEVERINGS-PROCES
Indien de artikelen bestemd zijn voor meerdere locaties en / of ook meerdere gebieden binnen de locaties kunnen wij assisteren bij de distributie. Wij voorzien alle producten van informatie voor de betreffende gebieden en verpakken deze uiteraard bij elke levering. Indien gewenst kunnen wij ook service verlenen voor montage en demontage. Zodra we een bestelling- en distributieschatting hebben ontvangen, bieden we u een offerte voor de levering, wat normaal gesproken een moment later in het jaar betreft. Als u wilt dat wij ook een offerte voor bezorging maken of deze bij de prijs optellen, is het handig om de locaties (in ieder geval de gebieden) en items per locatie te krijgen.

10% KORTING VÓÓR 1 JULI 2021
Als u de bestelling bevestigt voor 1 juli 2021, kunnen we onze producties en verzendingen combineren en een korting van 10% op de totale bestelling aanbieden.

AANVULLENDE PRODUCTEN
Bent u op zoek naar iets in het bijzonder, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: business@xmasdeco.com

Voor snelle vragen of een terugbelverzoek zijn wij 24/7 bereikbaar via WhatsApp: +31 6 38 37 94 63

Ontdek onze andere blogs

Xmasdeco Groothandel – Shop Display

Door carolien | 25 mei 2021 | B2B
✔️All-in-One pakketten ✔️Duurzaam ✔️Kortingen vooraf bestellen ✔️ Betalen op rekening ✔️5 jaar garantie op alles GROOTHANDEL – SHOP DISPLAY... Lees meer

Xmasdeco MINI MAXI kerstboom – hét ultieme kerstgeschenk

Door carolien | 24 mei 2021 | B2B
✔️Past door de brievenbus  ✔️Pre-order korting  ✔️Koop op rekening ✔️Personaliseer met uw logo/huisstijl XMASDECO MINI-MAXI KERSTBOOM Naast onze uitgebreide... Lees meer

De unieke kenmerken van de mooiste kunstkerstbomen, door Xmasdeco ontworpen!

Door carolien | 19 april 2021 | Algemeen
Doesn’t really feel like it! At Xmasdeco you will find Christmas trees in many different shapes and sizes, but... Lees meer

Ontdek onze volledige Xmasdeo collectie

Van volledig gedecoreerde kerstbomen tot schitterende decoraties!

Bestsellers

Het meest gekocht door onze klanten

Ontdek hier onze 2023 trend producten

Perfect gecombineerd met de unieke Xmasdeco collectie

Wij hebben al meer dan 21,000+ klanten geholpen,
om de beste Kerst ooit te creëren!

Waarom kiezen klanten voor Xmasdeco
Mon-Fri voor 22.00 uur besteld, verzending binnen 72 uur
21.000+ bomen verkocht

Meld je aan voor de nieuwsbrief en
ontvang 10 euro op je volgende bestelling

All search results