Kunstkerstboom 210 cm

Filter button

Toont alle 11 resultaten

Ontdek de kerstcollectie van Xmasdeco!

Ben jij al klaar voor de kerstperiode? Alle versiering al in huis en voldoende leuke ideetjes opgedaan? Of ben je nog op zoek naar de geschikte boom en sfeervolle versiering? Wij van Xmasdeco zijn gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met kerstdecoratie. Van kerstbomen tot kerstkransen en van kerstballen tot guirlandes. Zo helpen we jou graag verder om je huis, kantoor of restaurant in kerstsfeer om te toveren!

Wij hebben een ruim assortiment met diverse soorten kunstkerstbomen. Ben je daarom op zoek naar een kerstboom van specifieke lengte? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over kunstkerstbomen in verschillende maten. Een van onze populairste maten, is bijvoorbeeld de kunstkerstboom van 210 cm hoog, een geschikte hoogte voor zowel thuis als op kantoor. Op de kunstkerstbomen van 240 cm na, zijn dit de hoogste bomen in ons assortiment. De boom is verkrijgbaar in verschillende varianten. Als kerstboom met verlichting, luxe kunstkerstboom, besneeuwde boom en als kunstkerstboom met decoratie.

Kunstkerstboom met verlichting 210 cm

Ten eerste de kunstkerstboom met verlichting van 210 cm. Deze behoort tot onze premium kunstkerstbomen. De boom is nét echt, mooi vol en heeft een unieke en natuurlijk uitstraling. Daarnaast is deze boom al voorzien van verlichting, wat je bij het opzetten een hoop irritaties en tijd kan besparen! De premium kunstkerstboom van 210 cm is op de verlichting na nog helemaal leeg. Wat betreft de versiering kun je je daarom helemaal uitleven!

Luxe kunstkerstboom van 210 cm

Naast de premium bomen, kun je bij Xmasdeco ook terecht voor luxe kunstkerstbomen. Ook in deze variant beschikken we over een model van 210 cm hoog. Deze unieke boom is in vorm en uitstraling bijna niet te onderscheiden van een echte kerstboom. Verder is ook deze boom voorzien van lampjes. In prijs is deze boom een fractie duurder dan de premium kunstkerstboom van 210 cm. Aangezien je jarenlang van de boom kunt genieten, zien wij dit als een waardevolle investering!

Kunstkerstboom met sneeuw of versierd

Naast onze bomen welke enkel voorzien zijn van verlichting, beschikken we ook over kunstkerstbomen met zowel verlichting als sneeuw. De besneeuwde kunstkerstbomen geven een winters en sfeervol effect. De lichtjes die je door de witte takken ziet schitteren, zorgen ervoor dat deze boom net wat extra’s heeft! De bomen met sneeuw komen goed tot hun recht bij recepties, in restaurants, maar zeker ook ‘gewoon’ in de huiskamer!

Wil je voor een boom gaan welke op en top is gedecoreerd? Kijk dan eens naar onze kerstbomen met decoratie. Ook van deze versierde bomen is de kunstkerstboom in 210 cm beschikbaar. De bomen worden compleet geleverd met kerstballen, ornamenten, piek en verlichting. Allemaal tot in detail uitgedacht. Je kunt hierbij zelf kiezen voor welke kleurtinten je wilt gaan. Ga bijvoorbeeld voor een warme koperen kleur of juist een boom in klassiek zilver gedecoreerd. Wil je eens iets anders? Bekijk onze kunstkerstbomen met paarse en roze versiering. Toch liever een natuurlijke look? Onze bomen zijn ook verkrijgbaar in schitterende groene tinten!

Kunstkerstboom van 210 cm kopen bij Xmasdeco

Een kunstkerstboom koop je makkelijk en snel bij Xmasdeco! Ontdek daarom de volledige Xmasdeco collectie. Door ons ruime aanbod hebben we voor iedereen wat wils. Hou jij er bijvoorbeeld van om ieder jaar de kerstboom op te tuigen met je kinderen of ga je liever voor een kant en klare kerstboom op kantoor? Alles is mogelijk!

De kunstkerstboom van 210 cm is ruimtevullend en opvallend, maar tegelijkertijd niet té hoog. Denk bij de keuze van de juiste maat boom wel goed na over de piek die je op de boom wilt plaatsen en een eventuele krat of mand waar je de boom op wil zetten. Hierdoor kan de kunstkerstboom van 210 cm net te hoog zijn.

Xmasdeco is gespecialiseerd in alles omtrent kerstdecoratie. Spreek je daarom graag nog even met een specialist voordat je je bestelling plaatst? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!