Kunstkerstboom 180 cm

Filter button

Toont alle 12 resultaten

Ben je op zoek naar een geschikte boom om je huiskamer in kerstsfeer om te toveren? Of een schitterende boom om een receptie of kantoor sfeervol aan te kleden? Bij ons vind je het allemaal! Een van onze populairste maten voor thuis of op kantoor is de kunstkerstboom van 180 cm. Een grote boom, maar tegelijkertijd niet té groot om op te bergen, te plaatsen en te versieren. Ondanks de hoogte is er veelal nog voldoende ruimte voor een piek en een eventuele krat of mand voor onder de boom. Deze maat boom is bij ons beschikbaar in verschillende varianten!

Kunstkerstboom met verlichting 180 cm

Een populaire variant in ons assortiment is de kunstkerstboom met verlichting van 180 cm, dit noemen wij ook wel de premium kerstboom. De boom is alvast voorzien van voorlichting. Dit scheelt ten eerste een hoop werk en doordat dit vooraf voor je is gedaan, is de verlichting altijd gelijkmatig over de gehele boom verdeeld. Je kunt de boom verder volledig naar wens versieren zodat de boom past bij jouw inrichting!

Volle kunstkerstboom van 180 cm

Wil je voor iets extra’s gaan? Bekijk dan onze luxe kunstkerstbomen! Ook deze volle kunstkerstbomen zijn in 180 cm beschikbaar. Onze luxe kunstkerstbomen zijn uniek en zijn wat betreft vorm en uitstraling bijna niet te onderscheiden van ‘echte’ kerstbomen. Net als de premium bomen zijn ze al voorzien van verlichting, maar wordt de verdere versiering aan jou overgelaten!

Besneeuwde kerstbomen van 180 cm

Ga je voor het echte wintergevoel? Dan is sneeuw natuurlijk iets dat niet mag ontbreken! Dit geldt ook voor de kerstboom. Daarom vind je in ons assortiment ook besneeuwde kerstbomen van 180 cm. Deze witte bomen hebben een natuurlijke uitstraling, alsof het daadwerkelijk net gesneeuwd heeft!

Versierde kerstbomen van 180 cm

Tot slot verkopen wij bij Xmasdeco ook versierde kerstbomen in 180 cm. De versierde bomen zijn beschikbaar in diverse kleurtinten. Onze specialisten hebben over alle details nagedacht. Zo matchen de kleuren uitstekend, zijn de bomen voorzien van precies de juiste hoeveelheid ornamenten en is er uiteraard ook aan een piek en verlichting gedacht! Kortom, alles voor een prachtige en complete kerstbomen.

Kerstdecoraties van Xmasdeco

Ben je naast een geschikte kerstboom ook op zoek naar stijlvolle kerstdecoraties? Versiering voor in de boom, een mooie kerstkrans of schitterende guirlandes? Ook hier kunnen wij je bij helpen! Onze collectie ornamenten zit vol met luxe kerstballen in verschillende stijlen. Net als bij onze versierde kunstkerstbomen kies je voor bepaalde kleurtinten. In iedere tint vind je verschillende soorten ballen welke uitstekend met elkaar matchen. Kies er bijvoorbeeld voor om je boom compleet te stijlen in een bepaalde kleur of ga voor mooie combinaties tussen twee of zelfs drie verschillende kleurtinten. In dezelfde stijlen zijn onze kerstkransen en guirlandes beschikbaar, waardoor je door je hele huis, kantoor, restaurant of hotel dezelfde stijl kunt aanhouden!

Kunstkerstboom kopen 180 cm bij Xmasdeco

Heb je de geschikte kerstboom gevonden? De kunstkerstboom van 180 cm koop je gemakkelijk en snel bij Xmasdeco. Wij vinden het belangrijk dat het bestelproces voor jou zo makkelijk mogelijk verloopt. Twijfel je ten eerste over de keuze? Laat het ons gerust weten, wij denken graag even met je mee over de beste optie in jouw situatie! Is de kunstkerstboom van 180 cm bijvoorbeeld te hoog of zou een grotere maat ook mooi uitkomen? Als je er helemaal zeker van bent, kun je doorgaan met het kopen van de kunstkerstboom van 180 cm. Betalingen kun je via onze site eenvoudig voltooien en vervolgens zorgen wij ervoor dat je jouw gewenste kunstkerstboom snel ontvangt!