Kunstkerstboom 120 cm

Filter button

Toont alle 11 resultaten

De kerst zit er weer aan te komen. Een tijd om gezellig bij elkaar te komen, samen te eten en te borrelen en natuurlijk de tijd om je huis in kerstsfeer om te toveren! Want wat is er fijner dan op een koude, donkere dag thuis te komen in een gezellig, sfeervol en verlicht huis?

Wij van Xmasdeco begrijpen dit volkomen en doen er alles aan zodat jij je huiskamer, kantoor of misschien wel slaapkamer, in kerststijl in kunt richten. Zelfs voor de kleinste ruimtes hebben wij de perfecte oplossing! Zo is onze kunstkerstboom 120 cm ideaal voor degenen die iets minder ruimte hebben of iets minder ruimte willen inleveren voor de kerstversiering. Onze kunstkerstboom van 1.20 is in diverse varianten verkrijgbaar!

Kunstkerstboom 120 cm met verlichting

Al onze kunstkerstbomen zijn al voorzien van verlichting en zo ook onze kunstkerstboom van 120 cm. Dit bespaart je enerzijds een hoop tijd en anderzijds waarschijnlijk ook veel irritaties aan lichtjes die ieder jaar weer in de knoop zitten. Onze kunstkerstboom 120 cm met verlichting is verkrijgbaar in een premium en luxe variant. Beide bomen zijn prachtig en bijna niet te onderscheiden van een echte kerstboom. Toch heeft de luxe variant net iets extra’s; deze boom is voller en wat betreft vorm en uitstraling uniek! Twijfel je over de beste keuze tussen deze twee? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Versierde kunstkerstboom 120 cm

Bij de kunstkerstboom van 120 cm met verlichting bepaal jij hoe de boom versierd wordt. Voor de een is dit geweldig om te doen en voor de ander voelt dit als een immense opgave. Hier hebben wij iets op bedacht! Voor iedereen die zich liever niet bezig houdt met het versieren van de boom, hebben wij de kant en klare versierde kunstkerstbomen. Ook deze kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in 120 cm. Ons team van decorateurs heeft met grote zorg én oog voor detail de ornamenten samengesteld. Iedere boom bevat hierdoor de juiste hoeveelheid versiering. Voor jou de keuze uit de verschillende kleurtinten. Zo kun je gaan voor een boom in warm koper, bordeaux rood, milka paars of verfrissend groen. Bekijk onze pagina met versierde kerstbomen voor alle kleurtinten!

Kunstkerstbomen in diverse maten

Ben je nog in twijfel over de maat? Naast de kunstkerstboom van 120 cm, vind je bij ons ook bomen in andere maten! Zo kun je ook gaan voor een iets kleinere boom van 90 of 60 cm of juist voor een grotere maat van bijvoorbeeld 180, 210 of zelfs 240 cm! De kunstkerstboom van 120 cm is ideaal in een wat kleinere woning of appartement. Ook wanneer je meubels een groot deel van de woonkamer in beslag nemen, is het fijn dat je voor een iets kleiner formaat kunt kiezen. Zo hoef je tijdens de kerstperiode niet je volledige woonkamer op zijn kop te zetten om ruimte voor de kerstboom te maken. Voor kinderen kan het ook erg leuk zijn een kerstboom op te zetten op de slaap- of speelkamer. Door de warme verlichting en schitterende versiering geeft het een gevoel van warmte en veiligheid. De kunstkerstboom van 120 cm is hier zeker een mooi formaat voor!

Kunstkerstboom 120 cm kopen bij Xmasdeco

Een kunstkerstboom van 120 cm kopen kan gemakkelijk bij Xmasdeco. Kies uit onze verschillende varianten kunstbomen en maak je bestelling compleet met onze collectie kerstballen, kerstkransen of misschien zelfs guirlandes. Alle bestellingen die voor 16.00 uur worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Na verzending ontvang je een Track & Trace code zodat je weet wanneer de bestelling wordt bezorgd!