Product Details

PRODUCT DETAILS NADERE UITLEG TERMEN EN PRODUCTEN

We kunnen ons voorstellen dat een aantal termen in de (product) omschrijvingen niet gebruikelijk zijn. Daarom geven we hieronder nadere uitleg van een aantal namen en onderdelen van de producten. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, neem gerust contact met ons op!: support@xmasdeco.com

METALEN TOPJES

METALEN TOPJES

De metalen topjes zijn de topjes, waaraan de bal wordt opgehanden. Wij hebben gebruik gemaakt van de authentieke metalen topjes die normaal op glasballen zitten. Hierdoor hebben de ornamenten een hoogwaardige uitstaling. Standaard zjjn de topjes goudkleurig. De zilveren en witte ornamenten zijn voorzien van zilveren topjes.

NAADLOOS

NAADLOOS

Alle niet gedecoreerde ornamenten met een diameter van groter dan 5 cm zijn naadloos. Hierdoor zijn de ornamenten niet te onderscheiden van glasballen

HAAKJES

HAAKJES

De haakjes die wij leveren in de totaal pakketten zijn chique haakjes die echt het verschil maken. Standaard zijn deze goudkleurig, maar in de zilverkleurige pakketten zijn deze uitgevoerd in het zilver

TIPS

TIPS

De term ‘tips’ staat voor de takjes groen, waaruit de boom is opgebouwd. Zie de foto hiernaast van een close up van een PVC ‘tip’. Als een boom bijvoorbeeld 350 tips heeft dan bestaat deze uit 350 van deze groene takjes.

PVC TIPS

PVC TIPS

PVC is een materiaal van de ‘tips’. Dit zijn de groene takjes waaruit de boom is opgebouwd, Zie voor een voorbeeld van zo’n ‘PVC tip’ de foto hiernaast.

PE TIPS

PE TIPS

PE is een materiaal van een luxe soort ‘tips’. Dit zijn de groene takjes waaruit de boom is opgebouwd. De ‘PE tips’ zijn gemaakt van kunststof en hebben een zeer echte uitstraling. Zie de foto hiernaast voor een voorbeeld.

TAKKEN VALLEN AUTOMATISCH

TAKKEN VALLEN AUTOMATISCH

Alle takken zitten al vast aan de stam met stevige metalen scharnieren. Deze vallen bij het opzetten vanzelf naar beneden.

GELAAGDE STRUCTUUR

GELAAGDE STRUCTUUR

Onze bomen zijn van eigen ontwerp en hebben een unieke natuurlijk uitstraling door hun ‘gelaagde structuur’. Hiermee bedoelen we dat we een aantal lagen takken van de boom juist langer hebben gemaakt en een aantal juist korter.

STANDAARD

STANDAARD

Met de standaard bedoelen we de basis, waarin de boom wordt gezet. De kleinere maten bomen hebben een kunststof standaard. Alle bomen vanaf 180 cm hebben een metalen standaard.

GUIRLANDE

GUIRLANDE

Een guirlande is een ‘slinger’ van groen. Wij leveren deze extra in onze totaalpakketten om de metalen of kunststof standaard van de boom te bedekken. Altijd beter dan een kleedje!

TINSELS

TINSELS

Met tinsels bedoelen we de subtiele glitter draadjes die na het decoeren als finishing touch over de boom gedrapeerd kunnen worden.

KUNSTSNEEUW

KUNSTSNEEUW

Al onze totaalpakketten bevatten zakjes kunstsneeuw van 25 gram per zakje. Sneeuwpoeder die na het decoreren als finishing touch over de boom gestrooid kan worden.

LED VERLICHTING

LED VERLICHTING

De LED verlichting is warm van kleur en hebben wij al voor u in de boom bevestigd! De LED verlichting is 220 volt en heeft standaard een Europese stekker. Voor onze UK klanten wordt er een separate UK stekker meegeleverd.

VERPAKKING

VERPAKKING

De verpakking van onze producten hebben wij eenvoudig gehouden wat betreft uitstraling. Het gaat immers om de inhoud en een goede prijs! Alle ornamenten zitten in binnendozen die zorgen voor extra bescherming!

Ontdek onze volledige Xmasdeo collectie

Van volledig gedecoreerde kerstbomen tot schitterende decoraties!

Ontdek hier onze 2023 trend producten

Perfect gecombineerd met de unieke Xmasdeco collectie

Wij hebben al meer dan 21,000+ klanten geholpen,
om de beste Kerst ooit te creëren!

Waarom kiezen klanten voor Xmasdeco
Mon-Fri voor 22.00 uur besteld, verzending binnen 72 uur
21.000+ bomen verkocht

Meld je aan voor de nieuwsbrief en
ontvang 10 euro op je volgende bestelling

All search results