Over ons

XMASDECO What we do for you

Xmasdeco.com is ontwikkeld door The Xmas Designers. Een team van decorateurs die al meer dan tien jaar professionele kerstdecoraties verzorgen voor allerlei locaties, zoals restaurants, hotels, winkels en theaters

In 2011 kwamen zij met het idee: ‘Een kant en klaar pakket ontwikkelen, helemaal compleet met alles wat je nodig hebt voor een geweldige kerstboom bij jou thuis. En dan niet zomaar een boom met wat lampjes en ballen, maar tot in detail uitgedacht. En dan ook nog eens voor de beste prijs, echt waar voor je geld!

Bestaande kunst kerstbomen waren niet goed genoeg, meestal veels te nep. Daarom ontwikkelden zij zelf een serie unieke bomen die wat betreft vorm en uitstraling ver boven de bestaande bomen uitstijgen. Echt nét echt. Vervolgens selecteerden zij voor iedere boom de juiste hoeveelheid ornamenten in de juiste kleuren, tinten, maten en designs. Per boom is dit perfect op elkaar afgestemd. Door de verschillende maten bomen en kleurstellingen realiseerden zij maar liefst 60 verschillende pakketten. Daar zit toch ook wel een pakket tussen die goed bij jou past?

Je kunt wel stellen dat je hier geen buil aan kunt vallen. De pakketten zijn namelijk uiterst compleet. Naast LED verlichting die wij al voor je in de boom hebben bevestigd bevat het pakket ook kunstsneeuw, glinsterende tinsels, luxe haakjes voor het ophangen van de ornamenten, een groene guirlande voor het ‘wegwerken’ van de metalen kerstboom standaard en een instructie filmpje met uitgebreide tips voor een schitterende kerstdecoratie.

Het resultaat: met het grootste gemak en voor de beste prijs een uiterst complete, duurzame en simpelweg een schitterende kerstboom!

Ter uitbreiding van de kerstbomen stelden zij een goed afgestemd assortiment samen van aanvullende items. Naast losse bomen en losse ornamenten bied de collectie ook diverse kransen, guirlandes en overige decoraties.

Ontdek onze volledige Xmasdeo collectie

Van volledig gedecoreerde kerstbomen tot schitterende decoraties!

Bestsellers

Het meest gekocht door onze klanten

Ontdek hier onze 2023 trend producten

Perfect gecombineerd met de unieke Xmasdeco collectie

Wij hebben al meer dan 21,000+ klanten geholpen,
om de beste Kerst ooit te creëren!

Waarom kiezen klanten voor Xmasdeco
Mon-Fri voor 22.00 uur besteld, verzending binnen 72 uur
21.000+ bomen verkocht

Meld je aan voor de nieuwsbrief en
ontvang 10 euro op je volgende bestelling

All search results
×

Door aanhoudende productie- en logistieke uitdagingen in 2022 en 2023 kunnen wij de levering en ondersteuning niet garanderen op de manier die u van ons kunt en mag verwachten. Daarom kunnen wij onze Xmasdeco-collectie momenteel niet leveren tijdens het seizoen 2023. Laat uw e-mailadres achter en ontvang een melding zodra dit weer mogelijk is.

Als u vragen heeft of andere ondersteuning nodig heeft, kunt u een e-mail sturen naar
support@xmasdeco.com

Ik wens u een prachtig feestseizoen,

Het Xmasdeco-team

This form is currently undergoing maintenance. Please try again later.